Samsung Galaxy S26 FE için kritik gelişme, tanıtım artık çok yakın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sinan Küstür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Sinan Küstür

Guest
Samsung Galaxy S26 FE için kritik gelişme, tanıtım artık çok yakın

Samsung‘un yeni Fan Edition modeli Galaxy S26 FE, ABD Federal İletişim Komisyonu’nun (FCC) veritabanında görüntülendi. Sertifikasyon sürecinin tamamlanması, akıllı telefonun resmi tanıtımına çok az süre kaldığına işaret ediyor. Samsung, geçen yıl Galaxy S25 FE modelini eylül ayında duyurmuştu. Bu nedenle Galaxy S26 FE’nin de benzer bir takvimle önümüzdeki ay tanıtılması olası görünüyor. FCC kayıtları cihazın teknik özelliklerinin tamamını ortaya koymasa da bağlantı tarafında dikkat çeken bazı ayrıntıları doğruluyor. İlk bilgiler, Galaxy S26 FE’nin Samsung tarafından geliştirilen Exynos işlemci ve modemle geleceğini gösteriyor. Buna karşın kablosuz bağlantı tarafında farklı bir tercih dikkat çekiyor. Galaxy S25 FE’de hem işlemci hem de Wi-Fi çözümü Exynos platformuna dayanırken, yeni modelde Wi-Fi bağlantısı için Qualcomm imzalı bir yonganın kullanılacağı belirtiliyor. Bu yaklaşım, Samsung’un farklı bileşen üreticilerini aynı cihazda bir araya getirmeye devam ettiğini gösteriyor. 45W hızlı şarj ve uydu bağlantısı desteği doğrulandı FCC belgeleri, Galaxy S26 FE’nin 45W kablolu hızlı şarj desteğini koruduğunu doğruluyor. Bu değer, önceki Galaxy S25 FE modeliyle aynı seviyede bulunuyor. Bunun yanında cihazın kablosuz şarj desteği sunduğu da sertifikasyon kayıtlarında yer alıyor. NFC ve Wi-Fi 6 desteği de doğrulanan özellikler arasında bulunurken, uydu bağlantısı desteğinin de yer alması dikkat çekiyor. Son yıllarda özellikle acil durum iletişimi için yaygınlaşmaya başlayan uydu bağlantısı, …

Samsung Galaxy S26 FE için kritik gelişme, tanıtım artık çok yakın haberi ilk önce Teknoblog üzerinde yayımlandı.

Kaynak: https://www.teknoblog.com/samsung-galaxy-s26-fe-fcc-onayi-aldi/