iPhone Ultra için yeni gecikme iddiası gündeme geldi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sinan Küstür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Sinan Küstür

Guest
iPhone Ultra için yeni gecikme iddiası gündeme geldi

Apple’ın uzun süredir gündemde olan katlanabilir telefonu iPhone Ultra ile ilgili çelişkili iddialara bir yenisi daha eklendi. Son paylaşılan haber, cihazın üretim sürecinde yaşanan bazı teknik sorunlar nedeniyle satışa sunulmasının planlanandan daha geç gerçekleşebileceğini öne sürüyor. Buna rağmen mevcut bilgiler, Apple’ın ürünü eylül ayında iPhone 18 Pro ve iPhone 18 Pro Max modelleriyle birlikte tanıtma planında herhangi bir değişiklik olmadığını gösteriyor. Tartışma daha çok cihazın tanıtım tarihinden ziyade raflardaki yerini ne zaman alacağı üzerinde yoğunlaşıyor. Bu nedenle iPhone Ultra’nın takvimine ilişkin belirsizlik şimdilik tamamen ortadan kalkmış değil. Son aylarda ortaya çıkan söylentiler birbirleriyle çelişen bilgiler içeriyor. Daha önce bazı kaynaklar katlanabilir iPhone modelinin ertelendiğini ileri sürerken, ardından gelen farklı raporlar böyle bir gecikmenin söz konusu olmadığını iddia etmişti. Son haber ise yeniden üretim tarafında yaşanan sıkıntıları gündeme taşıyor. Bu durum, Apple’ın henüz resmî bir açıklama yapmamış olması nedeniyle söylentilerin doğrulanmasını zorlaştırıyor. Dolayısıyla mevcut aşamada cihazın kesin olarak ertelendiğini söylemek için yeterli kanıt bulunmuyor. iPhone Ultra üretiminde menteşe ve ekran dayanıklılığı öne çıkıyor Son rapora göre Apple’ın üretim ortağı Foxconn, iPhone Ultra’nın seri üretim sürecinde bazı teknik sorunlarla karşı karşıya kaldı. İddiaya göre şirket, üretim hattında son düzenlemeleri gerçekleştirirken özellikle katlanabilir mekanizmanın menteşe sistemi ve katlanabilir ekranın uzun vadeli dayanıklılığı üzerinde …

iPhone Ultra için yeni gecikme iddiası gündeme geldi haberi ilk önce Teknoblog üzerinde yayımlandı.

Kaynak: https://www.teknoblog.com/iphone-ultra-gecikme-iddiasi-uretim-sorunlari/