Honor Robot Phone tüm özellikleriyle tanıtım öncesinde ortaya çıktı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sinan Küstür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Sinan Küstür

Guest
Honor Robot Phone tüm özellikleriyle tanıtım öncesinde ortaya çıktı

Uzun süredir gündemde olan Honor Robot Phone, 12 Ağustos’ta resmiyet kazanacak. Şirket daha önce temmuz ayının son günlerinde cihazın kamera sistemiyle ilgili bazı ayrıntıları doğrulamıştı. Tanıtıma sayılı günler kala ise Weibo’da paylaşılan yeni bir sızıntı, telefonun neredeyse tüm teknik özelliklerini ortaya koydu. Bunun yanında Honor da yayımladığı yeni tanıtım görselleriyle cihazın tasarımına ilişkin bazı detayları göstermeye başladı. Paylaşılan bilgilere göre Honor Robot Phone, 6,3 inç büyüklüğünde düz yapıda bir LTPO OLED ekranla gelecek. Panelin 1216 x 2640 piksel çözünürlük sunacağı belirtilirken, en yüksek parlaklık seviyesinin 6.800 nit değerine ulaşacağı ifade ediliyor. Bunun yanında ekran yüzeyinde yansımaları azaltmaya yönelik özel bir kaplamanın kullanılacağı da sızıntıda yer alan bilgiler arasında bulunuyor. Bu özelliklerin özellikle açık havada ekran görünürlüğünü iyileştirmesi bekleniyor. Honor Robot Phone güçlü donanımı ve yüksek çözünürlüklü kameralarıyla öne çıkıyor Sızıntıya göre cihazın merkezinde Qualcomm’un Snapdragon 8 Elite Gen 5 işlemcisi yer alacak. Honor’un bunun yanında üç farklı geliştirilmiş yongaya da telefonda yer vereceği belirtiliyor. C1 adlı yonga radyo frekansı performansını artırmaya odaklanırken, E2 enerji yönetimini üstlenecek. H1 ise görüntü işleme görevlerini yerine getirerek kamera performansına katkı sağlayacak. Honor’un son yıllarda kendi geliştirdiği yardımcı çiplere daha fazla yer vermesi, özellikle bağlantı, güç tüketimi ve görüntü işleme alanlarında donanım seviyesinde optimizasyon sağlamayı …

Honor Robot Phone tüm özellikleriyle tanıtım öncesinde ortaya çıktı haberi ilk önce Teknoblog üzerinde yayımlandı.

Kaynak: https://www.teknoblog.com/honor-robot-phone-ozellikleri-sizdirildi/