Google Pixel 11 Pro’yu tanıtımdan hemen önce gösterdi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sinan Küstür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Sinan Küstür

Guest
Google Pixel 11 Pro’yu tanıtımdan hemen önce gösterdi

Google, 12 Ağustos’ta gerçekleştireceği Pixel etkinliği öncesinde Pixel 11 Pro’yu gösteren kısa bir tanıtım videosu yayınladı. Şirketin yeni videosu, geçen hafta Pixel Watch 5 için paylaşılan ve rakip akıllı saatlerin sıra dışı tasarımlarına göndermede bulunan içerikten farklı bir yaklaşım izliyor. Bu kez doğrudan rakip ürünler yerine Pixel 11 Pro ve Pixel 11 serisinin adı öne çıkarılıyor. Videoda 1’den 10’a uzanan alışılmış değerlendirme ölçeğinin üzerine çıkılarak telefonların “11” seviyesinde olduğu mesajı veriliyor. Google’ın 12 Ağustos’taki etkinlikte Pixel 11, Pixel 11 Pro, Pixel 11 Pro XL ve katlanabilir Pixel 11 Pro Fold modellerini Pixel Watch 5 ile birlikte tanıtması bekleniyor. Paylaşılan video Pixel 11 Pro’nun bütün teknik ayrıntılarını açıklamıyor. Bunun yerine Google, kısa tanıtım içerikleriyle etkinlik öncesinde yeni ürünlerine yönelik ilgiyi canlı tutmayı tercih ediyor. Pixel Watch 5 videosunda rakiplerin tasarımlarına yönelik daha belirgin bir gönderme bulunurken Pixel 11 Pro için hazırlanan içerikte ürün adındaki “11” sayısı kullanılıyor. Böylelikle teknik özellikleri sıralayan klasik bir ön tanıtım yerine, Pixel 11 ailesinin konumlandırmasına odaklanan daha kısa bir mesaj veriliyor. Telefonların asıl donanım ve yazılım özelliklerinin ise 12 Ağustos’taki resmi tanıtımla birlikte ayrıntılı biçimde açıklanması bekleniyor. Pixel 11 serisinin Tensor G6 işlemcisi 2 nm üretim sürecine geçebilir Pixel 11 ailesindeki en dikkat çekici teknik değişikliklerden …

Google Pixel 11 Pro’yu tanıtımdan hemen önce gösterdi haberi ilk önce Teknoblog üzerinde yayımlandı.

Kaynak: https://www.teknoblog.com/google-pixel-11-pro-tanitim-videosu-tensor-g6/