Galaxy Watch 9 güncellemede Google’ı geçiyor

S

Sabri Küstür

Guest
Galaxy Watch 9 güncellemede Google’ı geçiyor

Samsung, Galaxy Watch 9 ve Galaxy Watch Ultra 2 için beş büyük Wear OS güncellemesi sunacağını doğruladı. Böylece iki saat, işletim sistemi yükseltmeleri bakımından üç yıllık destek açıklayan Google Pixel Watch 4’ü geride bırakacak. Ayrıca Sa sung, güvenlik yamalarını 2031 yılına kadar sürdürecek ve yeni modelleri Wear OS 12’ye kadar güncelleyecek. Bu süre, geçen yıl çıkan Galaxy Watch8 ve Galaxy Watch Ultra için açıklanan desteği de bir sürüm aşacak. Şirket, Galaxy Watch 9 ile Galaxy Watch Ultra 2’yi çarşamba günü düzenlediği Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıttı. Samsung, her iki modelde Exynos yerine Qualcomm Snapdragon Wear Elite işlemciyi tercih etti. Bunun yanı sıra Galaxy Watch 9, önceki nesle göre yüzde 20 daha yüksek kapasiteli 390 mAh pil taşıyor. Galaxy Watch Ultra 2 ise 5.000 nit ekran parlaklığı, daha büyük pil ve dalış özellikleriyle ürün ailesinin üst sırasında yer alıyor. Samsung, Galaxy Watch 8 ve 2025 model Galaxy Watch Ultra için dört büyük işletim sistemi güncellemesi açıklamıştı. Şirket bu modeller için güvenlik yamalarını beş yıl boyunca sunacağını da duyurmuştu. Öte yandan Galaxy Watch 9 ve Ultra 2, aynı güvenlik süresini korurken işletim sistemi desteğini beş sürüme çıkarıyor. Saatler Wear OS 7 ile satışa çıkarsa güncelleme takvimi Wear OS 12 sürümüne kadar uzanacak. Beş …

Galaxy Watch 9 güncellemede Google’ı geçiyor haberi ilk önce Teknoblog üzerinde yayımlandı.

Kaynak: https://www.teknoblog.com/galaxy-watch-9-guncellemede-google-i-geciyor/