DJI Osmo Pocket 4 tanıtım tarihi açıklandı: İşte ilk detaylar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sinan Küstür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Sinan Küstür

Guest
DJI Osmo Pocket 4 tanıtım tarihi açıklandı: İşte ilk detaylar

DJI, kompakt gimbal kamerası serisini yenilemeye hazırlanıyor ve Osmo Pocket 4 modellerinin 16 Nisan tarihinde tanıtılacağını resmen doğruladı. Türkiye saatiyle 14.00’da gerçekleşecek lansman öncesinde paylaşılan bilgiler, yeni neslin özellikle görüntü kalitesi ve günlük kullanım kolaylığı tarafında bazı dikkat çekici iyileştirmeler getireceğini gösteriyor. Şirketin önceki model Osmo Pocket 3’te yakaladığı taşınabilirlik dengesini koruduğu, buna karşın teknik özellikleri geliştirmeye odaklandığı anlaşılıyor. DJI tarafından yayımlanan kısa tanıtım görselinde yer alan “bir inçte sayısız görüntü” ifadesi, doğrudan sensör tarafındaki değişime işaret ediyor. Bu vurgu, özellikle düşük ışık performansı ve dinamik aralık gibi alanlarda kayda değer bir ilerleme beklentisini güçlendiriyor. Taşınabilir kamera segmentinde bu iki unsur, hem amatör kullanıcılar hem de içerik üreticileri için pratik sonuçlar doğuruyor. Yeni modelin tasarımına bakıldığında, DJI’nin mevcut form faktörünü büyük ölçüde koruduğu görülüyor. Üst bölümde konumlandırılmış kamera modülü ve alt kısımda yer alan döndürülebilir ekran, Osmo Pocket serisinin tanıdık yapısını sürdürüyor. Bunun yanında, menteşe çevresine yerleştirilen fiziksel kontroller de dikkat çekiyor. Zoom kontrolü ve özelleştirilebilir bir tuş, çekim sırasında daha hızlı müdahale imkânı sunarak kullanım deneyimini daha akıcı hale getirmeyi hedefliyor. DJI Osmo Pocket 4 teknik beklentileri ve olası Pro modeli Standart Osmo Pocket 4 modelinin 1 inç büyüklüğünde bir sensörle gelmesi bekleniyor. Bu sensörün 14 stopa kadar dinamik …

DJI Osmo Pocket 4 tanıtım tarihi açıklandı: İşte ilk detaylar haberi ilk önce Teknoblog üzerinde yayımlandı.

Kaynak: https://www.teknoblog.com/dji-osmo-pocket-4-tanitim-tarihi-16-nisan/