Apple öğrenci indirimi bekleyenler 2026’da bu tarihe odaklanmalı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sabri Küstür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Sabri Küstür

Guest
Apple öğrenci indirimi bekleyenler 2026’da bu tarihe odaklanmalı

Apple öğrenci indirimi, 2026’da da MacBook ve iPad satın almak isteyen öğrenciler için iki ayrı başlık altında takip edilmeli. Bunlardan ilki yıl boyunca açık kalan Apple Eğitim Mağazası fiyatları, ikincisi ise Apple’ın genellikle yaz aylarında başlattığı “Okul Başlıyor” dönemsel kampanyası. 2026 için asıl beklenen kampanya henüz Apple Türkiye tarafından duyurulmadı, ne var ki önceki yılların takvimi Apple’ın Türkiye’de bu kampanyayı temmuz ayında başlatma ihtimalini güçlendiriyor. Apple Türkiye’nin eğitim mağazası şu anda Mac, iPad, Apple Watch ve bazı aksesuarlar için eğitime özel fiyatlar gösteriyor. Apple, bu fiyatlardan üniversite öğrencilerinin, üniversiteye yeni kabul edilen öğrencilerin, öğrenciler adına alışveriş yapan ebeveynlerin, öğretmenlerin ve eğitim personelinin yararlanabileceğini belirtiyor. Bu nedenle “Apple öğrenci indirimi ne zaman başlıyor?” sorusunun iki yanıtı var. Eğitim fiyatları yıl boyunca kullanılabiliyor, hediye veya ek avantaj içeren Okul Başlıyor kampanyası ise 2026’da büyük olasılıkla temmuz ayında başlayacak. Apple, 2025’te Türkiye’de Okul Başlıyor kampanyasını 10 Temmuz’da başlattı ve kampanya 21 Ekim 2025 tarihine kadar devam etti. 2024’te de kampanya ekim sonuna yakın bir tarihe kadar sürdü. Bu tabloya bakınca 2026 için en mantıklı beklenti 2026 Temmuz ortası ile 2026 Ekim ortası arasındaki dönem oluyor. Yine de belirtmek gerek, Apple 2026 takvimini açıklayana kadar bu tarihleri kesin kampanya tarihi olarak değil, güçlü tahmin …

Apple öğrenci indirimi bekleyenler 2026’da bu tarihe odaklanmalı haberi ilk önce Teknoblog üzerinde yayımlandı.

Kaynak: https://www.teknoblog.com/apple-ogrenci-indirimi-ne-zaman-basliyor-2026-rehberi/