10.000 mAh pilli Oppo A7 Pro Max için tarih belli oldu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sinan Küstür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Sinan Küstür

Guest
10.000 mAh pilli Oppo A7 Pro Max için tarih belli oldu

Oppo, kısa süre önce 10.000 mAh kapasiteli piliyle dikkat çeken A7 Pro Max modelini doğrulamasının ardından şimdi de cihazın tanıtım tarihini açıkladı. Şirket tarafından paylaşılan bilgilere göre yeni akıllı telefon 4 Ağustos’ta Çin’de düzenlenecek etkinlikte resmiyet kazanacak. Bunun yanında cihaz, Oppo’nun resmi çevrim içi mağazasında ön siparişe de açılmış durumda. Böylece modelin tasarımı ve bazı teknik özellikleri de resmi kaynaklar aracılığıyla doğrulanmış oldu. Tanıtım öncesinde paylaşılan bilgiler, Oppo A7 Pro Max’in kamera tarafında orta segment için iddialı sayılabilecek bir yapı sunacağını gösteriyor. Cihazın arka bölümünde çift kamera sistemi yer alırken ana kameranın çözünürlüğü 50 megapiksel olacak. Ön tarafta da yine 50 megapiksel çözünürlüğünde bir selfie kamerası bulunacak. Bu tercih, özellikle görüntülü görüşme ve sosyal medya odaklı kullanım senaryolarında yüksek çözünürlük isteyen kullanıcıları hedeflediğini ortaya koyuyor. Ne var ki şirket, ikinci arka kameranın teknik özellikleri veya sensör tipi hakkında henüz ayrıntılı bilgi paylaşmış değil. Oppo A7 Pro Max üç farklı renk ve bellek seçeneğiyle gelecek Oppo’nun resmi ürün sayfasında yer alan bilgilere göre A7 Pro Max siyah, açık mavi ve turuncu olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle satışa sunulacak. Açık mavi ve turuncu versiyonlarda arka panelde desenli bir yüzey tasarımına yer verilirken siyah model daha sade bir görünüm sunuyor. Bunun yanında …

10.000 mAh pilli Oppo A7 Pro Max için tarih belli oldu haberi ilk önce Teknoblog üzerinde yayımlandı.

Kaynak: https://www.teknoblog.com/oppo-a7-pro-max-4-agustos-tanitim-tarihi/